Find brugt tilbehør til lastbil og andre køretøjer på auktion

19. april 2021 af Signe Bach

Dette indhold er sponsoreret

 

En lastbil er et dyrt transportmiddel, hvis du selv skal ud at investere i et nyt fragtkøretøj til din virksomhed. Nyprisen på en lastbil kan virke svimlende, og det samme gælder tilbehør til lastbiler og køretøjer i det hele taget. Heldigvis er der ligesom på det brugte marked for almindelige personbiler god mulighed for at skære en betragtelig del af prisen på brugte reservedele og tilbehør på lastbiler, hvis du tager en tur på auktion. På markedet for brugte køretøjer og reservedele er auktioner særligt populære, fordi der både er mange sælgere af- og købere til kategorien. En af de populære auktioner for reservedele til køretøjer er Campen Auktioner, som du kan få et øget kendskab i artiklen herunder.

 

Ingen vare er for stor på Campen Auktioner

Hos Campen Auktioner er det ikke noget særsyn, at katalognumrene er store og ruller ud af auktionshuset på fire hjul. Køretøjer og reservedele hertil har længe hørt hjemme som en fast kategori hos Campen Auktioner. Under kategorien ‘Køretøjer’ finder du alt lige fra brugte biler på auktion til reservedele og andet ekstraudstyr, som kan koste en jetjager, hvis du skal ud at købe det fra ny. I det hele taget er de fleste, der kommer på auktionen særligt glade for denne kategori, fordi der er rigtig mange penge at spare på netop store reservedele til biler, lastbiler og andre former for køretøjer. På auktion er gæsterne som regel købelystne og i langt højere grad villige til at være lidt rundhåndet med tegnebogen, fordi de fleste godt er klar over, at der er rigtig mange penge sparet ved at lægge sin penge hos en auktion frem for en producent.

 

Værktøj til at reparere din lastbil eller dit køretøj

En anden særligt populær kategori hos Campen Auktioner er den, der hedder ‘Produktionsmaskiner og værktøj’. Når du går på opdagelse her finder du alverdens forskellige remedier og former for værktøj, som du kan bruge til auto og lastbiler. Hvis du er lastbilejer, ved du sikkert, hvad værktøj koster fra ny, så snart det hedder noget med lastbil, eller så snart det er specialudviklet til at egne sig til din lastbil. Sagen er dog den, at du sjældent behøver at købe det værktøjssæt eller den særlige maskine, der står Man, Scania eller Volvo på for at servicere din lastbil hjemme. Selvfølgelig findes der specialværktøj, som du kun bør anvende til den specifikke type køretøj, men i langt de fleste tilfælde er det ikke altafgørende, om dit udstyr og værktøj er købt nyt fra produktion, eller om det er købt brugt på en auktion.

Læs mere