Tilmeld forhandler

Opret login

 

 

 

Hvad kræves der for, at jeg kan begynde at annoncere brugte lastbiler eller trailere på lastbilbasen.dk?

 

- Du skal have en internetforbindelse.

- Du skal have en e-mail adresse

 

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge lastbilbasen.dk?

 

- Udfyld formularen nedenfor og tryk gem

 

- Du kan også sende en e-mail til mail@lastbilbasen.dk med dine oplysninger: firmanavn, adresse, postnummer, by, kontaktperson telefonnummer, e-mail, mobil og www-adr. Ønsker du logo på din profil så send det til mail@lastbilbasen.dk. Logo kan sættes på senere. Du kan også kontakte os på 61 65 91 90.

 

- Når du er oprettet i systemet, modtager du automatisk en e-mail med dit brugernavn og dit password, så kan du straks gå i gang. Har du spørgsmål kan du ringe til os på 61 65 91 90.

 

 

Hvad koster det at annoncere på lastbilbasen.dk?

 

Standard prisen er DKK 250,- for en lastbil eller en trailer på lastbilbasen i en periode på 30 dage. Er lastbilen eller traileren ikke være solgt efter de 30 dage, koster en genbestilling DKK 200,- for yderligere 30 dage. Priserne er ekskl. moms.

 

Har du en større mængde lastbiler/trailere du kunne tænke dig at annoncere til salg på lastbilbasen, så ring til os 61 65 91 90, for at lave en individuel aftale til fast månedlig pris.

 

- Der er også mulighed for at få lastbilbasen.dk integreret med din egen eksisterende hjemmeside. Eller vi kan lave en færdig løsning til dig inkl. produktion af hjemmeside. Skal du have lavet en hjemmeside kan vi naturligvis også klare det. Har du andre ønsker så ring på 61 65 91 90, så laver vi den løsning der passer dig.

 

Hvordan husker jeg når de 30 dage er gået?

 

Der kommer en e-mail som påmindelse 5 dage før din lastbil eller trailer har været på lastbilbasen.dk i 30 dage. Gør du intet bliver annoncen efter 30 dage inaktiv, dvs. annoncen kan ikke ses på lastbilbasen.dk men ligger stadig 30 dage i systemet, inden den slettes helt.

 

Hvordan får jeg billeder med på lastbilbasen.dk?

 

Du laver en vedhæftning af billedet, nøjagtigt som når du vedhæfter en fil til en e-mail. Alle JPEG, JPG og GIF formater kan bruges, du skal ikke tænke på billedets størrelse, det klarer systemet selv.