Bil eller ferie?

11. juli 2019

– SPONSORERET –

 

 

Hvad skal man vælge? Skal man vælge at investere i, der hvor man bor, og de produkter og services man bruger til dagligt, da det er dem du bruger mest. Eller skal du investere i oplevelser, som du aldrig glemmer, men så er pengene væk, efter du har prøvet oplevelsen eller ferien. Dette spørgsmål må du selv svare på, dog kan vi informere dig om, hvor man billigt kan tage på hen og spise Michelin mad og tage i spa. Dertil får du også information, om du skal købe eller lease en bil til at køre på arbejde i.

 

 

Ferier

Når du skal på ferie, så er der flere destinationer, man kan tage til både her i Europa og i resten af verdenen. I Europa er der mange af de klassiske weekenddestinationer, såsom Paris, London og Milano. Der er mange der tager dertil, derfor går der mange fly til disse destinationer, det resulterer i at der er billige fly til disse destinationer. Dog er det forholdsvis dyrt at bo i disse byer.

Hvis man gerne vil tage på ferie i en by, som både er billigt rejse til og leve i, så kan man tage en til sydøst Europa. Her finder man Budapest, som er en billig by at bo og leve i, men hvis du er i god tid, er det også en billig by at flyve til. Man kan for eksempel få en billet til Budapest for helt ned til 126 kr., for en vej. Derfor er det en rigtigt billig destination at tage til. Det betyder også, at man kan få meget for sine penge på turen til Budapest. Du kan for eksempel tage ud og spise god mad i Budapest for et lille budget. Der ligger to Michelin restauranter i Budapest, hvor du kan købe en hovedret ned til 80 kr., dog skal man være i god tid, hvis man skal have et bord.

Budapest kan også byde på meget indenfor Spa, da mange tager på Spa ferie i Budapest, da de har mange lækre spa steder, og så er dette også billigt. Man kan dog også nøjes med, at tage i en af de offentlige spa-områder i byen. Det koster 120 kr. for en dagsbillet til Széchenyin Spa. Dette er dog en af store og mere turistede bade, derfor kan man dog med fordel besøge en af de mindre turistede spa-områder lidt uden for byen, hvis der ikke skal være så mange mennesker.

 

Leasing af biler

Hvis du har mange gerninger langt fra din bolig, så er det en god ide at have en bil. Hvis du kører frem og tilbage til arbejdet, kan det være en fordel, da du så er mere fleksibel, specielt også hvis du skal hente og bringe dine børn på vejen. Man kan selvfølgelig købe en bil, det kræver for det meste, at man tager et billån. Her betaler du en månedlig ydelse for lånet, og derudover betaler du et hvis antal procent i rente hver måned. Du kan også vælge at lease en bil. Her betaler du en førstegangsydelse på for eksempel på 10.000 kr. og så betaler du en månedlig ydelse, men så er der sat et maksimum, på hvor mange kilometer du må køre. Du kan læse mere om leasing på santanderconsumer.dk.

 

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret, om det er leasing af en bil herhjemme eller en weekendtur til udlandet.