Få et overblik over dine lastbiler

24. maj 2022

Dette indhold er sponsoreret

Er du nogle gange i tvivl om, hvor dine lastbiler befinder sig, og hvor lang tid de har været et bestemt sted? Mangler du et overblik, og ville ønske, at arbejdet var mere effektivt? Hvis dette er tilfældet, er
Flådestyring til Lastbiler som skabt til dig. Hvad flådestyring til lastbiler indebærer, kan du blive klogere på her.

Hvad er flådestyring til lastbiler?

Flådestyring sikrer, at et firmas lastbiler, biler og andre køretøjer fungerer effektivt. For effektiviteten optimerer driften, og dette kan have store økonomiske fordele for virksomhedens økonomiske situation.

 

 Hvis du ønsker flådestyring til dine lastbiler, kan du med fordel gøre brug af Keatechs GPS-system, der sikrer dig det overblik, du måske mangler i dit arbejdsliv. GPS-systemet fungerer således, at hver maskine eller køretøj får påsat en GPS-enhed, så du ved, hvor denne befinder sig, og hvad køretøjets tilstand er. GPS-enheden kan dermed blandt andet registrere lastbilens placering, brændstofforbruget og faktisk også kørselsadfærden. Denne data vil blive vist på et live kort, hvor du vil kunne følge med og på denne måde få kontrol over situationen, så du kan være sikker på, at fragtningen forløber på den bedst mulige måde.

Hvad koster det?

Du tænker måske, at denne løsning umulig kan være billig, men faktisk er det kun 75 kroner eksklusiv moms, som hver GPS-enhed koster, da disse lejes. Enheden GL505 er dog dyrere, da beløbet her ligger på 695 kroner eksklusiv moms, da du i modsætning til de andre enheder køber denne, da den ikke kan genbruges. Du kan derfor optimere dit arbejde til billige penge, da alle GPS-enhederne med undtagelse af GL505 er til låns.

Mulighed for en gratis test

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt flådestyring til lastbiler er noget for dig, har du faktisk mulighed for at teste det gratis i 30 dage, hvor du kan vælge mellem forskellige GPS-typer. For de fleste har prøvet at bruge penge på noget, som de senere har fortrudt, men hos Keatech er kunden i fokus, hvorfor du stille og roligt kan prøve om enhederne kunne være noget for dig, før du beslutter dig. For på denne måde skal du ikke tage en forhastet beslutning, som man nemt kan fortryde, hvis man ikke først stifter kendskab med produktet.

 

Forhåbentlig er du nu blevet klogere på, om flådestyring til lastbiler kunne være noget for dig, da der gennem det effektive GPS-system er mange fordele at hente, da systemet vil kunne optimere din arbejdsproces og give dig det overblik, du måske går og mangler i dit arbejdsliv.

Læs mere