Fyns Kran Udstyr udvider produktsortiment online

25. september 2019

- Sponsoreret -

 

Virksomheden der leverer mere end 10.000 produkter har som mange andre virksomheder også valgt at satse på det digitale. Dette sker dog uden at gå på kompromis med det Fyns Kran Udstyr man kender hvor rådgivning og service er i højsædet.

 

De 10.000 produkter spænder over følgende produktkategorier:

 

Løftegrej - med alle tænkelige produkter der bruges mellem krankrogen og byrden der løftes.

 

Løfteudstyr – med udstyr til at løfte tunge byrder f.eks. donkrafte m.m.

 

Løfteåg – med mange forskellige løfteåg der ofte bruges mellem løftegrejet for at gøre det muligt at foretage de forskellige løft med det løftegrej man har til rådighed.

 

Kraner – i denne kategori fremvises nogle af alle de kranløsninger som virksomheden har leveret til kunderne – det er nemlig ikke kun kran-udstyret virksomheden leverer, der bliver nemlig også leveret utrolig mange kranløsninger til Danske virksomheder i alle størrelser.

 

Vakuumløft – her er det ergonomisk løft og håndtering der er i fokus – på siderne fremvises det hvordan vakuumteknologien kan lette hverdagen for medarbejdere der udføres meget manuelt arbejde.

 

Stålwire - virksomheden har også et Danmarks absolut største sortimenter af stålwire og tilhørende produkter.

 

Lastsikringsprodukter - til at surre lasten korrekt fast ved alle typer transporter på land, til vands eller i luften.

 

Faldsikring - der samler alle produkter der sørger for at brugeren arbejder sikkert i højden og skulle en bruger opleve et fald vil faldsikringsudstyr sørge for at brugen kan komme i sikkerhed.

 

Tovværk - både almindelige tovtyper som Sisal, PP m.v. og alle typer trosser til maritimt brug.

 

Rørbøjler - er som navnet antyder produkter til rørbæring eller montering. Produktionen af denne produktkategori foregår in-house på egen fabrik som har produceret produkterne siden 70’erne.

 

Se alle produkterne

 

 

Produktionsvare – noget unikt på hjemmesiden er muligheden for at bestille produktionsvare som normalt ikke kan bestilles online på det danske marked. Et eksempel på disse produktionsvare er f.eks. kædesæt der produceres individuelt inden afsendelse dvs. af man på siden kan konfigurer lige det kædesæt man ønsker – herefter bliver det produceret, pakket og afsendt til kunden. Dette er der ikke andre på det Danske marked der kan ifølge Fyns Kran Udstyr.

 

En stor del af sortimentet er lagervare og ordre afgivet inden klokken 13 på hverdage kan man forvente at have dagen efter. Der dog også mulighed for at få arrangeret kurer-kørsel – hvis det virkelig skal gå stærkt.

 

Som noget helt nyt lancerer virksomheden nu som nogen af de første på markedet et specielt lagersalgs-område på deres hjemmeside hvor varer virksomheden ikke længere ønsker at være lagerførende med sælges til skarpe tilbudspriser – til glæde for kunderne.