Kias nye crossover er klar til at indtage det danske markede

23. november 2021

Kias nye EV6 er en bil med masser af sjæl, kant og sikkerhed kombineret med alle de gode køreegenskaber som mærket er kendt for. Designsproget er ikke noget, der før er set i Danmark, og især interiøret springer i øjnene med luksus, der sjældent ses i denne prisklasse. Kias nye EV6 bringer det koreanske bilmærke ind i fremtiden.

 

Skil dig ud fra mængden

 

Vi tør næsten godt garantere at Kias nye EV6 har et design, der ikke ligner din nabos bil. Det er nemlig et design, der i den grad skiller sig ud fra mængden på de danske motorveje. Med et markant og meget anderledes baglygte-design, så er de dine medtraffikanter ikke i tvivl om, hvilken bil du kører i, når du suser forbi dem. Bilen er designet til at skulle bringe Kia ind i fremtiden, og det er tydeligt, at de er lykkedes med rigtig mange af deres valg. Med en vingeformet tagspoiler, et intelligent forlygtesystem samt dørhåndtag med automatisk “flushbetjening” er den nye EV6 virkelig en bil, hvor der er kælet for detaljerne, og intet er overladt til tilfældighederne.

 

Kæmpe skærm stjæler alles blikke

Det er ikke kun udenpå, at bilen skiller sig ud fra mængden. Borte er de dage, hvor bilers interiør var gråt og kedeligt, og havde to små skærme, en bag rattet og en i midten af kabinen. Når man træder ind i den nye EV6, er det som at træde ind i bil fra fremtiden. En imponerende kurvet dobbeltskærm på ikke mindre end 12,3 tommer er uden tvivl det første, der fanger din opmærksom, når du åbner døren. Dette giver bilen et moderne og minimalistisk udtryk, der ikke ses i mange andre biler på markedet. Derudover har bilen alle de mest vitale betjeningsknapper placeret under skærmen, så du hele tiden kan holde dine øjne på vejen, når du eksempelvis skal justere temperaturen i kabinen.

 

Luksus for alle penge

Den nye EV6 er en crossover, og det betyder at du sidder højere placeret end i en normal størrelse bil. Det giver dig et bedre overblik over vejen og dine medtrafikanter. Men det er ikke kun rent fysisk, at du er hævet over alle de andre i trafikken. Også kvaliteten af interiøret i Kias EV6 er af den højeste kvalitet, og i mange tilfælde flere længder foran konkurrenterne. Med head-up-display, flydende midterkonsol og afslappende sæder - der kan vippes helt tilbage - får man utroligt meget for pengene.

Læs mere