Kom godt igennem julehandlen

12. november 2020

Sponsoreret

 

Inden længe er julehandlen over os, og som den gode gamle sang lyder, så varer julen længe og koster mange penge. Og hvis du ikke har sparet op i løbet af året, er det en rigtig god ide, at du gør dine forberedelser i ordentlig tid og jagter tilbud, således du undgår røde tal på kontoen. Den digitale långiver KreditNU, der udbyder lån direkte fra mobilen, guider dig her under igennem årets julehandel, således du kommer bedst igennem billigst muligt.

 

Køb dine julegaver på Black Friday

Er du typen, der stress-køber dine julegaver lige op til juleaften? Så kan der være rigtig mange penge at spare ved at gøre de fleste køb allerede en måned før. Black Friday falder i år nemlig den 20. november, og traditionen tro er der igen i år masser af gode tilbud at hente. Det er særligt tøj, sko og elektronik, der har de største rabatskilte, så har du en datter, søn eller et andet familiemedlem, der ønsker sig en smartphone eller et par dyre sko, så er det Black Friday, du skal slå til.

 

Køb online og spar penge

Hvis du er vant til at købe dine julegaver i butikkerne, så kan det være en god ide, at du går på nettet og klarer dine julegaveindkøb – også selvom du ikke er så meget for det. Der er ganske enkelt så mange penge at spare ved at shoppe på nettet, for der er altid et tilbud eller to, som du kan benytte dig af. De fleste webshops har altid en eller anden form for udsalg, ligesom de fleste også har en særlig udsalgskategori, hvor du kan finde ting til nedsat pris.

Derudover plejer de fleste butikker og webshops også at forkæle deres trofaste kunder, hvis de tilmelder sig deres nyhedsbrev. Her kan du f.eks. modtage eksklusive rabatkuponer, ligesom du også kan blive inviteret til lukkede udsalgsdage, hvor du kan tage forskud på glæderne, før butikkerne åbnes for de andre kunder. Nyhedsbrevene er typisk gratis at tilmelde sig, så der er ingen omkostning for dig, til gengæld er der meget at vinde.

 

Hav godt styr på dine finansieringsmuligheder

Er opsparingen lille i år? Så kan det være fristende at gå på nettet og tage det første kviklån eller benytte sig af webshoppens egen afdragsordning. For du kan fylde kurven med julegaver, og regningen skal du først forholde dig til efter jul. Det kan være enormt fristende, men det kan også være dyrt, hvis du ikke lige bruger et par timer på at få sammenlignet priserne på dine lånemuligheder. Start derfor altid med at snakke med banken om dine muligheder for et forbrugslån, og undersøg derefter markedet for online lån. Så kommer du bedst igennem julen uden alt for mange røde tal.