Sådan opbevarer du dit lager mest effektivt, når du har en webshop

15. juni 2021

Har du en webshop, men er du lidt i tvivl om, hvordan du skal opbevare dit lager? Det kan være, du ikke har nok plads til selv at opbevare det. Det kan også være, at du ikke ved, hvordan du skal håndtere det bedst muligt, og måske går det endda ud over din tid. Hvis du er nysgerrig på, hvordan du mest effektivt kan opbevare dit varelager, så læs videre her. 

 

Vælg et lagerhotel 

Har du ikke nok plads til dine varer, ved du ikke, hvordan du skal håndtere et lager eller er tiden knap, så er der rigtig gode grunde til at vælge et lagerhotel til webshops til at opbevare dit lager. Et lagerhotel er et sted med masser af lagerplads, hvor du kan få opbevaret dine varer og produkter, så du ikke selv skal stå for det. Vælger du denne løsning, skal du ikke til at sætte dig ind i, hvordan man bedst muligt opbygger et lager, og hvilke materialer du skal bruge. Alt dette tager lagerhotellet sig af. 

 

Et lagerhotel såsom Lagerhotel24 kan hjælpe med meget mere end blot opbevaring af dine varer og produkter. De kan ligeledes sørge for, at hele lagerstyringen bliver taget hånd om. Det betyder, at de ligeledes sørger for at plukke og pakke dine varer, når du modtager en ordre på din webshop. Derudover står de ligeledes for at sende varen sikkert afsted til dine kunder, så de modtager dem hurtigt og uden komplikationer. På denne måde sikrer du dig også, at dine kunder bliver tilfredse og ikke venter for længe på at modtage deres pakker. 

 

Har du et stort varelager? - Benyt dig af et lagerhotel 

Det kan være en stor fordel at outsource dit varelager til et lagerhotel, hvis du har et stort varelager og mange produkter eller mange forskellige produkter. Det fylder meget, og så tager det tid, når man skal finde den rette vare på lageret. Har du eksempelvis en webshop, der udelukkende sælger sokker og strømper og alt, der relaterer sig til dette, så kan det måske være svært at finde frem til lige netop de stribede bambussokker i størrelse 39-41. Derfor er der altså mange gode fordele ved at benytte sig af et lagerhotel, der kan hjælpe, hvor det kniber.

 

Shop de populære bambus strømper

Måske har du allerede hørt om de smarte bambus strømper, som mange går rundt med. Hvis du endnu ikke har hørt om dem, så er det på tide. Det er nemlig strømperne med de mange fordele. Bambus strømperne har en antibakteriel virkning, hvilket gør dem perfekte til dig, der ofte døjer med sure tæer. De er altså et musthave til dig, der ofte går med lukkede sneakers eller andre indelukkede sko, hvor fødderne ikke får megen luft eller mulighed for at ånde. Bambus Strømperne er nemlig super svedabsorberende, og så har de en helt fantastisk sugeevne, der gør dem åndbare og behagelige at have på. Den gode åndbarhed gør ikke bare, at sokkerne er behagelige at have på. Det gør det ligeledes nemmere for huden at ånde gennem stoffet. Dette er også med til at give god blodcirkulation samt en stabil og behagelig temperatur omkring fødderne. 

 

Ikke nok med det, så er strømperne af bambusfibre både allergivenlige, miljøvenlige og bæredygtige. Bambusfibrene gør, at sokkerne holder meget bedre på farven, end almindelige bomuldssokker eksempelvis gør. Dette betyder også, at det kræver meget mindre farve ved indfarvningen af sokkerne, og derfor er de mere allergivenlige end mange andre typer af sokker er. Bambus sokkerne er miljøvenlige og bæredygtige eftersom bambus er blandt de hurtigst voksende planter i verden. Derudover vokser bambusplanten helt uden brug af pesticider. Så hvis du går op i miljøet og bæredygtighed, så kan du med fordel shoppe lækre bambussokker, der udover at være miljøvenlige og bæredygtige, har et hav af andre gode fordele. 

Læs mere